HVAD HANDLER SELVVÆRD OG SELVTILLID OM?

Er det nu godt nok...?

Vi kan alle opleve, at tvivle på vores værd.

 

F.eks kan jeg have tvivl om det jeg gør eller siger er godt nok.

 

Eller hvorvidt jeg overhovedet bør kaste mig ud i det, for “hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af det?”

De færreste af os er vokset op med, bare betingelsesløst at blive fortalt, at vi er gode nok som vi er.

 

Eller at få at vide: Selvfølgelig kan du finde af det”, uanset hvad vi end måtte kaste os ud i.

 

Desværre gør forældre som regel deres egen tvivl til deres børns tvivl — og det er så den byrde vi må bære med os, når vi selv er blevet voksne.

For hvis du kæmper med en grundlæggende, manglende tro på dig selv og dit værd (og du er ikke alene!), så er det bare noget, der udspringer fra din opvækst.

 

Ikke at dine forældre behøver, at have gjort det med vilje, eller det på anden måde er nogens “skyld”. 

Men faktum er alligevel, at du i dag står med den her overvældende tvivl, der igen og igen blokerer for, at du for alvor kan stå ved dig selv, stå ved dine grænser og dine behov.

HVORDAN JEG ARBEJDER MED SELVVÆRD OG SELVTILLID

Kæmper du med denne dybe og manglende tro på og anerkendelse af dig selv?

 

Så ved du også, at denne evige, indre tvivl ikke bare lige sådan slipper, uanset hvor mange velmenende overbevisninger du selv (og andre) kan fortælle dig.

Indre Barn arbejde er som skabt at løsne op for de fastlåste knuder. 

Anerkendelse skal kunne mærkes. Det er ikke noget vi kan tænke os til

Når du først er blevet voksen er der kun én, der kan give dig den anerkendelse, som virkelig og reelt betyder noget: Dig selv.

Og her opstår udfordringen. Hvordan kan jeg give mig selv anerkendelse, når jeg ikke selv tror på det? Når jeg ikke selv tror på mig selv...

Indre Barn er den eneste tilgang, som jeg har oplevet, hvor jeg endelig kan begynde at se mig selv med voksne, selvstændige øjne.

I kombination med kropsterapien tilbyder jeg en ret unik tilgang for at åbne op for og forløse de her indre knuder og blokeringer.

SARA

“I rigtig mange år har jeg kæmpet med meget stærke og overvældende følelser, og jeg har siddet og talt med mange psykloger og terapeuter i meget, meget lang tid.

Så kommer jeg til Simon og i løbet af ret kort tid, så sker der virkelig noget! Teknikken som han bruger er noget helt særligt og skiller sig i den grad ud fra noget andet jeg prøvet før.

Der er bare faldet en sten fra mit hjerte og jeg har fået fred med nogle ting, som jeg har gået med i rigtig, rigtig lang tid. Det her forløb har virkelig givet mig “nøglen”. Det er meget unik!

Jeg er meget imponeret over det trygge rum som Simon kan skabe! Han har virkelig stor empati og er hele tiden i meget god kontakt med der hvor jeg er.

Og så er det faktisk overraskende hvor langt man kan komme på forholdsvis få behandlinger med den her teknik. Det tror jeg ikke der er mange mennesker der klar over.”

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 26 66 96 66.

FIND KROPSVIS

Mejlgade 28, over gården, 1.

(ManuVision Huset)

8000 Aarhus C

Email: simon@kropsvis.dk

Tel: 26 66 96 66

Åbningstider:

Mandag: 8.00 - 13.00 

Onsdag: 15.30 - 19.00 ​

Fredag: 10.00 - 15.00

  • White Facebook Icon
  • Hvid Instagram Icon

KONTAKT MIG

© 2019 Kropsvis. All rights reserved.