FORLØSNING AF STRESS OG URO

1. Få ro på krop og følelser

2. Få hjælp til at forstå din krops signaler

3. Bliv bedre til at lytte til dig selv, dine behov og dine grænser

Kontakt til kroppen er dit vigtigste værktøj.

Prøv at høre: Vi bliver tudet ørene fulde af, at stress  — og overvældende følelser i det hele taget — er noget vi skal lære at “håndtere”.

Eller endnu værre: “Hold nu op med at tage det så seriøst hele tiden”, “Det går jo nok alt sammen”, eller simpelthen, at du skal “Tage dig sammen”.

Din krop forsøger altid at fortælle dig noget. Vi kan lære at lytte eller vi kan blive ved med at bruge en masse energi på, at skubbe det væk og overbevise os selv om, at det skal være anderledes.

Jeg hjælper dig med at opbygge kontakt til det sted i dig, hvor der rent faktisk er nogle svar at komme efter — fremfor det evige tankespind, der ikke bringer andet end mindre-værd, frustration og følelsen af hele tiden at være bagefter eller udenfor.

Jeg hjælper dig med for alvor at kunne mærke dig selv, og ud fra det hvad der reelt er dine behov og grænser. Det er nemlig dér friheden ligger.

Læs mere om behandling hos Kropsvis her

ANNE

“De behandlinger jeg indtil videre har haft har virkelig været øjenåbnere for mig i forhold til mit kropslige fokus, og hvorfor det er vigtigt at være god ved sig selv.

 

Simon er rolig, dygtig og meget behagelig at være i rum med, hvilket gjorde det meget nemmere for mig at slappe af i en ellers uvant situation. Varm varm anbefaling herfra!”

HVAD ER STRESS OG KROPSLIG URO?

  • Stress er kroppens reaktion på omstændigheder, livsvilkår eller overvældende situationer, som vi ikke til fulde kan håndtere — selvom vi måske nemt kan føle, at vi bør kunne håndtere det, hvilket ofte er en del af problemet…

  • Uro er den her uforløste følelse i kroppen, der kan mærkes som f.eks. ængstelighed, rastløshed eller ked-af-det-hed. De her følelser du ikke ved hvad du skal stille op med — og egentlig helst bare vil slippe for!

  • Men hverken stress eller uro er noget er noget, der skal “kontrolleres”. Det er noget du kan lære at lytte til, og som faktisk kan hjælpe dig! 

  • Frihed opstår nemlig, når du opdager at kroppen ikke længere er din modstander, der bare ikke vil, som du vil — men faktisk en omsorgsfuld medspiller, der ved lige præcis hvad du har brug for i ethvert givent øjeblik.

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 26 66 96 66.

FIND KROPSVIS

Mejlgade 28, over gården, 1.

(ManuVision Huset)

8000 Aarhus C

Email: simon@kropsvis.dk

Tel: 26 66 96 66

Åbningstider:

Mandag: 8.00 - 13.00 

Onsdag: 15.30 - 19.00 ​

Fredag: 10.00 - 15.00

  • White Facebook Icon
  • Hvid Instagram Icon

KONTAKT MIG

© 2019 Kropsvis. All rights reserved.