"Hvorfor skal det være så svært?"

At beslutte sig? At tage sig sammen? Sige sin mening?

 

Hvorfor kan du ikke slippe de evige bekymringer og den der frustrerende uro i kroppen?

 

Hvorfor kan du ikke bare have det godt...?

HVAD ER DET DU KÆMPER MED?

"Jeg føler jeg sidder fast!"

Nærmest helt fysisk...

 

Den der følelse eller fornemmelse, som bare ikke vil slippe kroppen. Uroen og rastløsheden, som melder sig hver gang du ikke lige er optaget af et eller andet.

 

Det kan også være du mærker det mere specifikt. Som en ked-af-det-hed eller følelsen af at være bange, selvom der ikke er noget at være hverken ked af eller bange for.

Det er en krop, der ikke vil hvad du vil. Du har ellers givet det tid og givet det plads (som de siger man skal...), men alligevel bliver de her overvældende følelser ved med at spænde ben, og de gamle reaktions-mønstre ved at tage over, selvom du havde svoret at det skulle være slut.

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at det ikke er følelserne, der er problemet. Det er ikke din angst; dine bekymringer; den der knude i maven; det at du har svært ved at trække vejret ordentligt; at du er øm i kroppen og tit føler dig træt, udmattet og uoplagt…

Problemet er, at du hele tiden fortæller dig selv, at de her følelser ikke må være der... 

 

Men det er de. Og du kæmper en kamp du ikke kan vinde, ved at ignorere dem, blive sur og frustreret på dem, undertrykke dem, eller hvad der nu er din foretrukne strategi.

Jeg kan hjælpe dig med at slippe den kamp. Fordi jeg kan hjælpe dig med, ikke bare at indse, men at føle hvorfor det absolut ikke giver nogen mening at fortsætte.

Du kan få det bedre. Det involverer noget arbejde, men jeg kan hjælpe dig — og det er 100% indsatsen værd!

Læs mere om:

Læs mere om:

Læs mere om:

KROPSVIS BEHANDLING

Kom ind til kernen af dine udfordringer

Fælles for alt hvad jeg laver terapeutisk og behandlingsmæssigt er, at jeg ikke blot symptombehandler.

Jeg behandler for at komme ind til kernen af den udfordring du står med, hvad end det er fysisk eller psykisk. Fordi det er der vi rent faktisk kan lave meningsfulde ændringer for dig.

Jeg er meget stærk i det terapeutisk arbejde og vil derfor altid gå efter bolden. Forstået på den måde, at det vil være vores arbejde (læs: mit arbejde, i samarbejde med dig) at finde udgangspunktet i dine problemer, og arbejde lige præcis dér — ikke alle mulige andre steder.

 

Med relativt simple greb kan vi nå i dybden ift. hvad det er for nogle følelser og mønstrer, der sidder fast og skaber ravage i dit liv og din hverdag. Følelser som fylder dig med bekymringer, angst, sorg, vrede, frustration og skam. Og som dræner dig for energi og giver dig smerter og spændinger i kroppen.

Grundlæggende har jeg to arbejdsmetoder: Kropsterapi og Indre Barn arbejde.

Jeg gør brug af de to tilgange enten hver for sig eller i sammenhæng, alt efter hvad der er behov for.

HVAD ER KROPSTERAPI?

 • Kropsterapi er massage, tryk og frigørelse af de spændtheder, smerter og blokeringer i din krop, som har forbindelse til dit følelsesliv.

 • Rent praktisk foregår det på en massagebriks, hvor jeg hjælper dig med, at blive opmærksom på de steder i kroppen, som spænder op når du er udfordret.

 

 • Jeg hjælper dig med, at løsne op og give slip på disse spændinger, og guider dig i, hvordan du undgår at de kommer tilbage.

 • Det er den længe ventede opmærksomhed og omsorg for din krop, som til tider bliver presset til mere end hvad den (og du) fortjener.

 • Kropsterapi er den indsigt og det værktøj du mangler, så du langt tydeligere kan mærke hvad du reelt har brug for — og dermed også meget nemmere tage vare på dig selv og dine behov.

HVAD ER INDRE BARN?

 • Indre Barn er en simpel, men utrolig kraftfuld terapeutisk guidning, som jeg ofte bruger i kombination med kropsterapien.

 • Effekten er frigørelse af gamle mønstre og ​følelser, som ellers er blevet ved med at spænde ben for dig.

 • Mønstre, som du måske er meget bevidst om, men som alligevel bliver ved med at "tage over" i bestemte situationer og omstændigheder.

 • Indre Barn er den fulde kærlighed og anerkendelse af dig selv, som du jo dybest set godt ved du fortjener, men som alligevel kan være så frustrerende svær at mærke og stå ved.

 • Indre Barn arbejde gør, at du endelig til fulde kan stå ved dig selv, stå ved dine behov, ønsker, længsler og grænser — uanset hvad andre måtte tænke, sige eller gøre.

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 26 66 96 66.

 
 

FIND KROPSVIS

Mejlgade 28, over gården, 1.

(ManuVision Huset)

8000 Aarhus C

Email: simon@kropsvis.dk

Tel: 26 66 96 66

Åbningstider:

Mandag: 8.00 - 13.00 

Onsdag: 15.30 - 19.00 ​

Fredag: 10.00 - 15.00

 • White Facebook Icon
 • Hvid Instagram Icon

KONTAKT MIG

© 2019 Kropsvis. All rights reserved.