ANMELDELSER

SARA

“I rigtig mange år har jeg kæmpet med meget stærke og overvældende følelser, og jeg har siddet og talt med mange psykloger og terapueter i meget, meget lang tid.

 

Så kommer jeg til Simon og i løbet af ret kort tid, så sker der virkelig noget! Teknikken som han bruger er noget helt særligt og skiller sig i den grad ud fra noget andet jeg prøvet før.

 

Der er bare faldet en sten fra mit hjerte og jeg har fået fred med nogle ting, som jeg har gået med i rigtig, rigtig lang tid. Det her forløb har virkelig givet mig “nøglen”. Det er meget unik!

 

Jeg er meget imponeret over det trygge rum som Simon kan skabe! Han har virkelig stor empati og er hele tiden i meget god kontakt med der hvor jeg er.

 

Og så er det faktisk overraskende hvor langt man kan komme med den her teknik. Det tror jeg ikke der er mange mennesker der klar over.”

LÆRKE

“Min tvivl blev sat til skamme. Jeg fik for første gang åbnet op og givet slip på nogle af de svære følelser jeg længe har rodet med, og har fået et helt nyt perspektiv på de svære relationer jeg har bakset med og fundet den accept jeg søgte.

 

En kombination af Simons rolige og behagelige væsen, hans evne til at skabe et tillidsfuldt rum, samtidig med at han taler ærligt og lige ud af posen, gav mig et tiltrængt puf ift. hvad der skulle til for at jeg kunne komme videre.

 

Jeg kan derfor varmt anbefale andre at gå til Simon.”

HEIDI

"Simon og hans indre barn arbejde formåede hvad intet andet før havde kunnet…

 

Han skruede min mentale sorg fra en lammende uoverskuelig 9’er ned på en 3’er, hvor jeg kunne være i min krop igen og arbejde med det, der skulle arbejdes med.

 

Han er hovedårsagen til, at jeg er et lykkeligt menneske fyldt med pondus i dag."

MARTIN

"Da jeg gik fra Simon var det med et løftet gulvtæppe – altså det der indre gulvtæppe, som jeg åbenbart er god til at samle til bunke under.

Det var en fantastisk oplevelse at give slip, at være i et rum hvor jeg kunne give slip, hvor jeg blev guidet til den indre overgivelse, jeg så længe havde danset omkring.

Jeg vil opfordre alle at gå til Simon – super trygge, professionelle rammer, som gav mig perspektiv på en side af mig selv, jeg har det med at gemme væk."

ANNE

"De behandlinger jeg indtil videre har haft har virkelig været øjenåbnere for mig i forhold til mit kropslige fokus, og hvorfor det er vigtigt at være god ved sig selv.

 

Simon er rolig, dygtig og meget behagelig at være i rum med, hvilket gjorde det meget nemmere for mig at slappe af i en ellers uvant situation. Varm, varm anbefaling herfra!"

DORTHE

"Jeg skrev, nærmest ved et tilfælde, til Simon og fik et helt åbent og ærligt svar retur, som ramte mig, fordi jeg følte mig set og mødt med forståelse.

 

Jeg har ikke prøvet nogen behandling før, så jeg vidste ikke ret meget om metoden, og var også lidt skeptisk, for som person vil jeg meget gerne have kontrol over mig selv. Det tog også nogle behandlinger før jeg kunne slippe kontrollen og give efter, men hver behandling hos Simon har forløst noget i mig.

 

Jeg har mega svært ved at mærke mig selv, mine behov og hvad jeg føler, men Simon har skabt et rum, hvor jeg kan være tryg, møde mine udfordringer og forløse spændinger. Han har hjulpet mig med, at kigge tilbage og ind i mig selv, og til at forstå, at der er en årsag til jeg har lukket ned, men også til at se en mulighed for at komme videre.

 

Der er ikke noget ”quick fix”, men jeg føler at jeg gennem Simon og hans behandling er blevet bedre til vær tro mod mig selv og mine behov, og det er bare en sejr for mig, at være nået hertil.

Jeg er så taknemmelig for at Simon svarede og fik mig i gang med at forløse svigt og svære følelser og slutte fred med mig selv."

ANNE-SOFIE

"Fantastisk oplevelse at kunne trække vejret helt ned i maven efter en times session hos Simon. Det føles som at få en ny svævende krop med hjem!

Kan anbefales både til almindelig treat, men også til at få løsnet op på nogle seriøse spændinger. Gør dig selv den tjeneste at prøve det."

ELIZABETH

"Kropsterapi åbner for mig døren indtil et ellers relativt lukket sjæleligt liv, som Simon kva sin berøring, omsorg og behandling åbner op for og giver mig mulighed for at arbejde med.

 

Jeg bliver gjort opmærksom på sammenhængen mellem mit legeme og min sjæl og får hjælp til at fokusere på de kropslige områder, der lagrer de af mine – til dels tunge, til dels sammenfiltrede – følelser, jeg ikke selv når ind til.

Det er i sandhed en kærlig hånd, der blidt fører mig igennem smerten og hjælper kroppen til at blive opmærksom på evnen til selv at håndtere sine udfordringer og til at give mig styrke.

 

Jeg går derfra lettet og mere rolig og jeg føler mig mere i et med min omverden."

LARS

"Jeg har jævnligt fået behandlinger af Simon gennem et par år, hvilket har været min livsvigtige oase af ro, balance, accept og simpel væren.

Simon er både håndfast og sensitiv i sin behandling, og forener i sin tilgang på fortrinlig vis det fysiske og det spirituelle aspekt af vores væren.

Derudover er han simpelthen det rareste menneske, jeg længe har mødt!"

FIND KROPSVIS

Mejlgade 28, over gården, 1.

(ManuVision Huset)

8000 Aarhus C

Email: simon@kropsvis.dk

Tel: 26 66 96 66

Åbningstider:

Mandag: 8.00 - 13.00 

Onsdag: 15.30 - 19.00 ​

Fredag: 10.00 - 15.00

  • White Facebook Icon
  • Hvid Instagram Icon

KONTAKT MIG

© 2019 Kropsvis. All rights reserved.